FAMILY POOL & GARDEN

Garanciális feltételek

Garanciális feltételek

Gyártónk 10 év garanciát vállal a törés- és UV-állóságra. A gyártói garancia csak a medencetestre vonatkozik, a szerelés során bekövetkezett esetleges deformációból adódó sérülésekre nem vonatkozik. 

Cégünk a Family Pool Kft. 1 év üzembehelyezési garanciát vállal az általunk telepített medencékre.

A gyártói garancia előfeltétele, hogy medencéink telepítése az előírásoknak megfelelően és szakszerűen történt, valamint az erről szóló dokumentációk rendelkezésre állnak, illetve a tulajdonos betartja a használati útmutatóban meghatározott használati szabályokat:

  • A medencét a gyártó szerződött partnereinek egyike szereli be a telepítési útmutatónak megfelelően, és a tulajdonos betartja a használati útmutatóban meghatározott használati szabályokat
  • A jótállás nem terjed ki a szándékosan és természeti csapások okozta károkra, mint például földrengés, árvíz, háború, vagy bármely más olyan hatás, amely előre nem látható vagy a gyártó és értékesítő hatáskörén kívül esik.
  • A tulajdonosok a garanciális igényeket írásban jelentik be a gyártónak
  • A garancia nem terjed ki a medencéhez épített műszaki cikkekre, csövekre vagy egyéb tárgyakra, amelyek nem alkotnak egységet közvetlenül a medencével.
  • A nem megfelelő víznyomás vagy a talajvíz által okozott károkra nem vonatkozik a garancia.
  • Ha a gyártó garanciális igényt elfogad, fenntartja magának a jogot a medence helyszíni javítására, kártérítés felajánlására, vagy a héjcserére. Amennyiben a gyártó a javítás mellett dönt, úgy a tulajdonosnak biztosítania kell a hozzáférést a medencéhez nagyméretű gépekkel is.
  • A garancia hatálya a medence beszerzési értékére korlátozódik.
  • A kivitelező garanciája nem terjed ki az alábbi szolgáltatásokra: földmunka, villanyszerelés, festés, kőműves/falazás, betonozás, tájépítés, csempézés, daruzás, tömörítés, engedélyezés, magfúrás, burkolás, szívás, tisztítás, vakolás, szállítási és kiszállási díjak.
  • A garancia érvényét veszti, ha a végfelhasználó telepíti a medencét és a hozzá tartozó berendezéseket, csöveket. Ebben az esetben a tulajdonosnak fel kell vennie a kapcsolatot az eladóval, aki írásos engedélyt ad ki és a telepítés után átveszi az elkészült projektet.
  • A gyártó által kiadott Telepítési útmutató ennek a jótállási dokumentumnak elválaszthatatlan részét képezi.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Amennyiben nem szeretne lemaradni a szezonról és egy megbízható partnertől vásárolna medencét, keressen bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolat:
Értékesítés: Wágner Tamás
E-mail: taksony87@gmail.com
Telefon: +36 70 300 8801

Termékeink megtekinthetőek a Tüzépker Kft. telephelyein, Dunaharasztin és Dabason.